El jutjat de Sabadell també investiga el cas. Foto: Àlex Recolons / ACN

Dos jutjats investiguen un home que feia classes de gralla a la Colla de Geganters i Grallers de Barberà i altres colles de la comarca per presumptes abusos i agressions sexuals a menors durant els darrers 20 anys. Segons informa l’ACN, una dona ha denunciat recentment que l’home l’havia violat tres cops a principis dels 2000 quan li feia classes de gralla en una colla de la vila. La investigació iniciada ha destapat diversos casos que sumen onze denúncies contra l’individu. Mesos abans, els Mossos van detenir l’home i el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Segons explica la darrera denunciant, quan van passar els fets no ho va denunciar, però després de ser mare i descobrir que l’home estava en contacte amb menors va decidir explicar el cas. El detonant va ser conèixer la nova situació de l’acusat com a professor de gralla a Ullastrell, fet que la va portar a alertar l’Ajuntament i la policia. Ara l’investiguen dos jutjats, un d’ells a Sabadell.

NO VA AIXECAR SOSPITES
Des de la Colla de Geganters i Grallers de Barberà asseguren que l’assenyalat mai no va aixecar cap mena de sospita i que estan molt sorpresos per la notícia. D’altra banda, asseguren que no s’haurien pogut produir abusos o agressions a l’interior del local de l’entitat, on sempre hi havia diversos adults mentre es feien classes.