La donació de sang encara és més necessària en temps de pandèmia. Foto: Banc de Sangs i Teixits

Barberà s’afegeix als municipis que aquests dies estan fent recollides de sang. És per això que a partir d’aquest dilluns i fins al 8 de maig les persones donants podran col·laborar amb la recollida al Teatre Municipal Cooperativa.

La majoria de localitats que han participat recentment en campanyes de donació de sang han rebut una resposta ciutadana molt positiva. Per exemple, en el cas de Mollet del Vallès la participació va ser un èxit i en només tres dies van aconseguir que 323 persones s’apropessin a fer la seva aportació.

L’Ajuntament barberenc ha volgut posar el seu gra de sorra a la crida social que ha fet el Banc de Sang i Teixits, el qual ha demanat a la ciutadania mantenir un ritme actiu de donacions. “Són molt necessàries durant l’epidèmia per donar l’abast a tots els tractaments”, destaquen des del Banc de Sang.

D’altra banda, el consistori ha volgut recordar als veïns del municipi la importància que té donar sang. “És un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària als hospitals durant aquests dies”, han afirmat des de l’Ajuntament.