L’incendi de l’edifici entre el carrer Mare de Déu del Pilar i la plaça Sant Ramon. Foto: Policia Local de Cerdanyola

El foc va protagonitzar una escena dramàtica a Cerdanyola diumenge al matí que ha deixat quatre persones hospitalitzades entre el CUAP de la ciutat i l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Una desena de persones van resultar intoxicades pel fum de l’incendi en un edifici situat entre el carrer Mare de Déu del Pilar i la plaça Sant Ramon, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L’avís del foc va donar-se a tres quarts de vuit del matí i les flames van cremar totalment el menjador d’un dels habitatges de la primera planta. La Policia Local ha comunicat per xarxes socials que es creu que ho va provocar una estufa elèctrica.

Sigui com sigui, quatre unitats dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) van traslladar-se fins al lloc dels fets, on van atendre in situ i van donar l’alta a set de les persones afectades per l’incendi. Les quatre restants van ser traslladades a equipaments sanitaris de la zona: un home i una dona al CUAP de Cerdanyola-Ripollet i dos menors a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.