Clara Segura i Bruno Oro protagonitzaran Cobertura. Foto: Ajuntament

Aquest 24 de gener Cerdanyola donarà la benvinguda a un semestre farcit de propostes teatrals amb la representació de Cobertura al Teatre Ateneu. La divertida història protagonitzada per dos gegants dels escenaris catalans com Clara Segura i Bruno Oro narrarà un cercle d’amor, desamor, èxit i fracàs amb el riure sempre a la boca. El duo còmic es ficarà a la pell d’innumerables personatges en una vibrant comèdia que girarà entorn del món del cinema i de com les noves tecnologies estan afectant les relacions humanes.

OBRES AMB GRANS NOMS
A banda de l’arribada de Segura i Oro als escenaris cerdanyolencs, enguany hi ha una programació carregada de grans noms. Un d’ells és Jordi Bosch, que enlluernarà el públic de la vila amb un desplegament en solitari de talent interpretatiu amb l’obra La partida d’escacs, el pròxim 21 de febrer.

La varietat també serà un dels punts més destacats en l’oferta teatral del 2020, que comptarà amb una adaptació de La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda, el thriller rural Això ja ho he viscut amb Lluís Soler o la comèdia familiar Els Brugarol. L’espectacle musical Concerto a tempo d’umore, amb la direcció de Jordi Puntí, tancarà el semestre el 23 de maig.