Els Catarres van ser el plat fort de la Festa Major. Foto: ACN

La Festa Major del Roser de Maig es va celebrar del 3 al 6 de maig a Cerdanyola amb el concert dels Catarres i Doctor Prats com a plats forts de les festivitats. Les actuacions van tenir lloc el dia 4 de maig al parc del Turonet, que es va omplir per rebre ambdós grups.

Els Catarres arribaven al municipi com un dels principals grups del panorama musical català. Després d’aconseguir el premi al Disc Català de l’Any amb ‘Tots els meus principis’, el trio d’artistes no va defraudar el públic i va fer vibrar Cerdanyola amb el seu estil eclèctic que barreja elements del pop i el folk del país.

Doctor Prats, per la seva part, van seguir la bona sintonia generada. Així, van presentar la seva gira per Catalunya titulada ‘Avui lluny és més a prop’, directament lligada al seu darrer disc, ‘Venim de lluny’. Els de Terrassa van fer vibrar el Turonet amb el seu enèrgic ska fusionat amb altres gèneres, que els ha situat en la primera línia de la música catalana.

MÉS ENLLÀ DE LA MÚSICA
A banda d’ambdues actuacions, la Festa Major del Roser de Maig va portar tota mena d’activitats a Cerdanyola, com cercaviles, propostes infantils i per a joves o iniciatives esportives. El mal temps, però, va portar més d’un maldecap a l’organització. Un exemple és que es va haver de cancel·lar el correfoc infantil a causa de les pluges i es va postposar el pregó.