L’artista cerdanyolenca Alba Carmona tornarà a casa el pròxim 9 de febrer per presentar el seu primer disc en solitari. El Teatre Ateneu acollirà el concert a partir de les nou de la nit.

Alba Carmona s’estrena en solitari després d’una dilatada trajectòria professional. Les seves experiències en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat, han provocat en ella la necessitat d’expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i conformar nou cançons que integren el seu primer disc compost quasi íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.

Alba Carmona va iniciar-se en el ball flamenc a la Casa de Andalucía de Cerdanyola. Als inicis de la seva carrera artística compaginava el ball amb l’aprenentatge del cant flamenc, treballant com a corista en diversos grups catalans. Una de les experiències més destacades del seu currículum és la seva participació en el projecte Flamenco Hoy de Carlos Saura, amb qui va fer una gira pels Estats Units, Canadà i Europa.

A més, ha col·laborat en diverses ocasions amb Vanesa Martín i Rozalén i va ser la vocalista de Las Migas durant dos discos.

Aquest any, la cantaora ja té programats concerts a Catalunya, Galícia i Andalusia.