Un vehicle cremava aquest dilluns al soterrani de l’edifici de la ronda Santa Maria 213, on resideixen 90 famílies que no van abandonar els seus domicilis en cap moment.

De seguida que es van conèixer els fets, sis dotacions de Bombers i efectius dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local es van mobilitzar per extingir l’incendi. “Estem treballant en un incendi a l’interior del pàrquing de l’edifici on crema un vehicle (avís 11.59h). Els veïns dels pisos superiors de l’edifici s’han confinat”, piulaven els Bombers a les vuit de la tarda d’aquest dilluns, explicant que tot i el risc del foc les famílies no havien abandonat les seves cases.

Fa temps que en aquest edifici de la ronda Santa Maria viuen 90 famílies, un terç de les quals ocupant, amb una mateixa preocupació: l’estat deficient de l’estructura d’aquest bloc propietat de la SAREB. L’Ajuntament de Barberà ha informat que, per sort,  l’incendi només va provocar danys materials, però que ha visitat l’edifici per valorar-los i enviar un informe al banc dolent.