El migcampista celebra la consecució d’aquest campionat. Foto: SS

Un dels dies més feliços de la carrera de Víctor Rodríguez va ser el passat 10 de novembre. El futbolista dels Seattle Sounders es va proclamar campió de l’MLS Cup (la lliga de futbol dels Estats Units) i a més va guanyar el premi d’MVP de la final. El conjunt de l’estat de Washington va vèncer el partit pel títol a casa contra el Toronto FC (3-1).

L’entrada de Rodríguez quan només s’havia jugat un quart d’hora del segon temps va ser clau perquè el seu equip acabés d’encarrilar un partit que dominava des de quatre minut abans, gràcies a un autogol d’un defensa del conjunt canadenc. La presència del barberenc al mig del camp va donar encara més possessió al seu equip i, per acabar-ho d’adobar, al 75 va marcar, amb un gran xut des de fora de l’àrea, el segon gol de la final. El peruà Raúl Ruidíaz sentenciaria definitivament el matx, tot i que el Toronto marcaria el gol de l’honor gràcies al davanter internacional estatunidenc Jozy Altidore.

Així, Rodríguez es converteix en el tercer jugador català que guanya l’MLS Cup. Abans d’ell ho havien fet Oriol Rosell, amb l’Sporting Kansas City, i Víctor Vázquez, amb els canadencs.

Dies després de guanyar el títol, Rodríguez va concedir una entrevista a As, en la qual va dir que per culpa d’una lesió havia hagut de jugar part dels play-offs infiltrat i que després de tres anys als Estats Units, la seva intenció és tornar al futbol espanyol.