L’alegria dels jugadors valencianistes. Foto: CFC

L’edició de 2018 de la Cerdanyola Cup va ser la més valenciana que es recorda. El Levante UD i el València CF van guanyar la competició en les categories aleví i infantil, respectivament. La prova va tornar a reunir 48 equips (24 en cada categoria) nacionals i internacionals. Les finals es van disputar el passat diumenge 10 al camp de la Bòbila en una jornada amb força mal temps.

El conjunt granota va aconseguir la victòria després d’una competició excel·lent que va acabar amb una victòria contra el Cerdanyola FC A (1-0). Els llevantinistes havien deixat pel camí equips com el Vila-real, el Mercantil o el València, mentre que els cerdanyolencs s’havien plantat a la final després de derrotar el Cerdanyola B, l’EF Premier BCN i el Gimnàstic Manresa.

Per la seva banda, els che van alçar la copa després de guanyar el Vila-real (1-0). L’equip valencianista no va encaixar cap gol en tota la competició, i va deixar fora de combat el Vic-Riuprimer, la UE Sants i el Deportivo de la Corunya abans de la final. L’únic representant del Cerdanyola no va superar la primera ronda i va perdre contra el Celta.

MEMORIAL MARC BADIA
A més, la Cerdanyola Cup va entregar el reconeixement Memorial Marc Badia al conjunt danès del Lyngby BK pels seus valors i el seu comportament.