Els verd-i-blancs van trencar una ratxa de dues derrotes consecutives. Foto: CFC

Un gol de Raul Barriendos a les acaballes del partit va donar 3 punts al Cerdanyola Futbol Club en el partit que va enfrontar els verd-i-blancs i l’AE Prat (1-0), un dels equips de la zona alta de la Tercera Divisió. Amb la victòria, els vallesans trenquen una ratxa de dues derrotes consecutives i ja es troben cinc punts per sobre de les posicions de descens.

La primera part va ser força igualada, amb un intercanvi de cops per part dels dos equips, però sense encert de cara a porteria. Els dos equips van enviar moltes pilotes a l’àrea per dalt, però la manca de punteria en algunes ocasions, i les bones intervencions dels porters en d’altres, van mantenir la igualtat al marcador fins cinc minuts abans del final del matx, quan un córner des de la banda dreta de l’atac del Cerdanyola va ser rematat de cap per Raul Barriendos.

Gairebé sense temps per gaudir de la victòria, els de Toni Carrillo afronten avui mateix un partit contra el Terrassa, i tindran un calendari molt exigent fins a finals de temporada. Els verd-i-blancs hauran de visitar el camp de la Pobla de Mafumet o l’Europa, segon i tercer respectivament, i rebre a casa equips com l’Ascó, l’actual líder, o el Rubí, el cinquè classificat.