Un moment de la visita a la pista del Barça-Santfeliuenc. Foto: FCB

L’arrencada està costant. El CBF Cerdanyola encara no ha guanyat cap partit després de les tres primeres jornades de la Lliga Femenina 2. Dues d’aquestes derrotes han arribat lluny de casa (60-50 a la pista de l’Ibaizabal i 59-37 en el desplaçament a Sant Feliu per jugar contra el Barça), mentre que un dels eterns candidats a l’ascens, l’Aros de Lleó, que va aconseguir una victòria clara al PEM Guiera (50-78). De moment, les cerdanyolenques són el conjunt amb la mitjana d’anotació més baixa en aquest primer tram de la lliga.

La millor actuació en aquest tram inicial de la competició va ser en el primer partit a Biscaia, en el qual les de Juan Couto va arribar a portar la iniciativa durant bona part del partit. En els altres dos enfrontaments, en canvi, l’equip verd va estar clarament superat pels seus rivals i no va tenir cap opció de victòria.

Les cerdanyolenques tancaran el mes rebent la visita d’un altre equip que ha perdut tots els partits (tot i que només n’ha jugat dos), el Lima-Horta Barcelona, el dia 28 al Guiera. Quan ja siguem al novembre, l’equip de Couto afrontarà un desplaçament a Avilés per jugar a la pista de l’ADBA el dissabte 3, rebrà la visita del Maristas Coruña una setmana més tard i tornarà a la carretera el dia 17 per anar fins a Zizur Mayor, a Navarra, on juga els seus partits l’Ardoi.