L’equip debutarà a la Female League el dia 7 de novembre. Foto: CCH

Igual que ha passat en les darreres temporades, el sènior femení de l’Hoquei Sarda ha començat el curs exhibint unes magnífiques sensacions i obtenint bons resultats. Les verdes són a la zona alta del grup A de l’OK Lliga després de les victòries contra Girona, Las Rozas i Borbolla, a les quals cal sumar l’empat contra el Gijón en la primera jornada.

Els dos darrers compromisos d’aquest mes per a les jugadores de Carles Marín seran el matx a Can Xarau contra el CP Cuencas Mineras del pròxim dia 24 i el viatge a Manlleu del dia 31, mentre que el 14 de novembre el Sarda rebrà el CP Alcorcón.

ESTRENA CONTINENTAL
El mes que ve, però, l’OK Lliga compartirà protagonisme amb l’inici de la Female League, la competició continental que l’equip juga per la seva magnífica temporada 2019-20. L’anada de la primera ronda prèvia a la fase de grups es jugarà el 7 de novembre a la pista del CP Noisy-le-Grand (una localitat situada uns 16 quilòmetres a l’est de París).

Passi el que passi en aquest partit, l’equip classificat es decidirà en el partit de tornada, que es jugarà a Can Xarau un dels dies del cap de setmana del 21 i 22 del mes que ve.

S’ATURA L’HOQUEI CATALÀ
L’activitat, com a mínim en la resta final de mes, es focalitzarà únicament en el sènior femení, ja que des del passat dia 13 se sap que totes les competicions, absolutes i de base, organitzades per la Federació Catalana de Patinatge (FCP) s’aturen durant un mínim de 15 dies per intentar contenir la pandèmia. Això afecta el sènior masculí i tota la base, però es podrà seguir entrenant.