Les verdes es van proclamar subcampiones de Copa a Reus. Foto: CCH

Les places de la Copa de la Reina d’hoquei patins s’adjudicaran en la tretzena jornada de l’OK Liga, prevista per al 18 de gener (serà la primera data del 2020), però el Cerdanyola CH vol plantar-se en aquesta data amb la classificació segellada.

El conjunt de Carles Marín afrontarà tres jornades durant aquest mes de desembre que podrien deixar resolta (o molt ben encarrilada) la plaça per a la cita copera, que es disputarà a Riazor (la Corunya) entre els dies 19 i 22 del març de l’any que ve. Els vuit millors conjunts al final de la primera volta jugaran aquesta competició, de la qual el Sarda és el vigent subcampió.

Superada l’interrupció de la lliga pel Pont de la Puríssima, l’equip verd jugarà un doble compromís al Principat d’Astúries (primer contra el Telecable Gijón i després contra l’Asturhockey), mentre que aquest 2019 inoblidable acabarà a Can Xarau contra el Girona CH.

EMOCIÓ FINS AL FINAL
Pel que fa al primer equip masculí, la darrera jornada de la primera fase de Nacional Catalana decidirà quin serà el seu objectiu en el segon tram de la competició, que es disputarà l’any que ve.

El Sarda tindrà l’ocasió de segellar la seva classificació per al Grup 1 de la màxima categoria de Catalunya el pròxim divendres 13 a casa, quan rebrà un altre dels rivals en aquesta pugna, el CP Congrés de Barcelona.