Un moment del partit de lliga contra el Manlleu. Foto: CP Manlleu

La incertesa va acabar el passat dia 17: la World Skate Europe Rink Hockey (la Federació europea d’hoquei patins) va anunciar que les competicions continentals es posaran en marxa el pròxim mes de març. Això significa, doncs, que l’Hoquei Sarda gaudirà de l’aventura continental que es va guanyar gràcies a la seva extraordinària campanya temporada passada.

La federació, doncs, explica que després de mantenir contactes i de consultar els clubs implicats en les tres competicions que organitza (la Female League Cup en el cas del Sarda i l’Euro League i la WS Europe Cup d’hoquei masculí), la seva feina ara serà definir el calendari i el nou format de tots aquests trofeus. Les de Carles Marín haurien d’haver jugat contra el Noisy-Le-Grand francès (en una competició que havia de començar a principis de novembre), de manera que caldrà estar pendents als moviments que faci l’organisme, que ja ha avisat que serà obligatori que els equips presentin PCRs negatius de jugadores i staff 72 hores abans de cadascun dels partits.

A PUNT PER A LA FASE 2
Paral·lelament a l’arribada d’aquestes notícies continentals, l’equip està a punt per començar la segona fase de la lliga, la que decidirà les campiones d’aquesta atípica OK Liga 2020-21.

En aquest segon tram, que es posarà en marxa el primer cap de setmana del mes que ve, el Sarda jugarà contra els quatre primers classificats del grup B, tant a Can Xarau com a domicili. La temporada per a les verdes s’allargarà fins al penúltim cap de setmana del mes d’abril.