La plantilla del conjunt verd que ha aconseguit la fita. Foto: HS

El sènior femení de l’Hoquei Sarda ha rebut un premi més que merescut per la seva extraordinària temporada 2019-20: l’equip tornarà a jugar competició continental (la Lliga Europea) després de gairebé una dècada de la seva darrera participació.

Aquesta gran notícia per al conjunt que entrena Carles Marín es va conèixer el passat dia 2, quan la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) va publicar la circular que donava l’OK Lliga Femenina per acabada… amb la classificació del final de la primera volta, ja que en el moment en què la lliga es va aturar, el segon cap de setmana del mes de març, no tots els equips havien disputat el mateix nombre de partits.

En aquell moment, les cerdanyolenques ocupaven el tercer lloc amb 29 punts, cinc menys que les líders (i també campiones de la temporada 2019-20), el CP Manlleu, i que l’HC Palau de Plegamans. Amb aquesta magnífica notícia, la directiva del Sarda treballa ja per preparar un curs 2020-21 que promet emocions fortes amb un petit asterisc del curs 19-20 encara per resoldre: la Copa de la Reina, que s’ha tornat a moure de data i que es disputarà entre els dies 17 i 20 de setembre al pavelló de Riazor, a la Corunya.

CANVIS AL MASCULÍ
De forma gairebé paral·lela a aquesta notícia, el sènior masculí ha anunciat els primers moviments de mercat. Albert Zanon posa punt final a la seva segona etapa com a tècnic verd i també marxen puntals com el capità Noel Río, que es retira després de 22 anys en actiu; en canvi, Àlex Sánchez i Ignasi López renoven, i com a entrenador arriba l’argentí Andi Colaianni.