La temporada 2020-21 ja està definida. Foto: Hoquei Sarda

Des del passat dia 18 és oficial: l’Hoquei Sarda estrenarà la temporada 2020-21 l’últim cap de setmana del mes de setembre. Així es va decidir en l’Assemblea General Ordinària de la Federació Espanyola de Patinatge (FEP), que va servir per dibuixar el full de ruta del curs que ve. Si no hi ha cap contratemps sanitari, l’OK Lliga femenina arribarà a la seva fi el darrer cap de setmana de l’abril de l’any que ve.

De la mateixa manera, la FEP ha anunciat canvis en la configuració de la competició; els 16 equips que competiran es dividiran en dos grups de vuit cadascun, i els millors d’aquest primer tram jugaran una segona fase i el play-off pel títol (previst entre els dies 1 i 23 de maig del 2021). Al final del curs, descendiran cinc equips.

El Sarda, doncs, ja té l’horitzó de la temporada que ve força marcat, un curs en el qual, a banda de la participació europea, també haurà de jugar la Copa de la Reina de la temporada passada. Aquesta competició es jugarà a la Corunya entre els dies 17 i 20 de setembre, de manera que servirà com a test de nivell (i amb un títol en joc) pocs dies abans de l’arrencada de la lliga.

ENTRENAMENTS SUSPESOS
Diumenge passat, però, el club va anunciar que suspenia els entrenaments i les tecnificacions la resta del mes pel repunt de casos que la comarca havia patit en la segona quinzena.

El Sarda va dir que cap dels positius estava vinculat al club i que avisarà quan l’activitat pugui tornar a la pista de Can Xarau.