Les cerdanyolenques tindran el repte extra de jugar a Europa. Foto: HS

L’Hoquei Sarda de Carles Marín compta enrere els dies que falten perquè torni la competició… que finalment serà l’OK Lliga i no la Copa de la Reina 2019-20, que a finals del mes passat va suspendre’s de forma definitiva per part de la Federació Espanyola (FEP).

El conjunt verd forma part del grup A de la màxima categoria i debutarà en el curs 2020-21 el pròxim dissabte 26 rebent el Gijón Hockey Club. A banda de les asturianes, Manlleu, Girona, Alcorcón, Borbolla, Cuencas Mineras i las Rozas són els altres equips contra els qui el Sarda jugarà en la primera fase.

Els quatre millors classificats de cada grup (A i B) formaran el C, sent els vuit candidats a la lluita pel títol de l’OK Lliga. S’arrossegaran els resultats obtinguts en la primera fase, de manera que en aquesta segona es jugaran només vuit jornades. Els quatre millors conjunts d’aquesta fase es classificaran per al play-off per ser campions de lliga.

Igualment, els quatre pitjors del grup A i el grup B jugaran per evitar perdre la categoria. Igual que passarà en el cas dels millors, també s’arrossegaran els resultats del tram inicial del campionat. Perdran la categoria els quatre pitjor classificats.

El Sarda alternarà l’OK Lliga amb partits a Europa, però aquest calendari encara no està sortejat.

LLIGA CATALANA
Abans de l’estrena, però, les verdes jugaran la Lliga Catalana. De fet, el passat dia 12 va començar la ronda de quarts contra el Vila-sana, eliminatòria que es resoldrà el pròxim dia 17 al pavelló de Can Xarau.