La temporada encara el seu tram determinant. Foto: CCH

Falten per jugar-se tres jornades de la segona fase de l’OK Lliga femenina d’hoquei patins… i el Cerdanyola CH ho té tot de cara per lligar la seva presència al play-off pel títol, que jugaran els quatre millors equips de la lliga.

En els partits d’aquest mes, l’equip de Carles Marín ha guanyat contra el Sant Cugat (0-1) i ha empatat al Vallès Oriental contra el Bigues i Riells (2-2). Després d’aquests quatre punts, el Cerdanyola és quart amb 17, sis més que Voltregà i Bigues, quan només s’han de disputar nou punts més. L’HC Palau de Plegamans, el CP Manlleu i el Gijón són els tres equips que ja tenen el seu bitllet per als partits en els quals es decidirà el campió d’aquesta atípica lliga 2020-21.

Les de Sant Hipòlit, de fet, seran les pròximes rivals de les cerdanyolenques quan torni a posar-se en marxa la competició, que s’aturarà durant tres caps de setmana, fins al dissabte 10 d’abril. Les altres dues jornades seran els següents caps de setmana del mes que ve; el conjunt verd visitarà la pista de l’HC Palau el dissabte 17 i tancarà la segona fase de la lliga a Can Xarau set dies més tard contra el Sant Cugat.

REFORÇ PER A L’STAFF
La temporada, doncs, encara els seus mesos decisius i el club ha volgut reforçar l’staff encapçalat per Marín amb la figura de David Cáceres, tècnic de la base des de la temporada passada.

Més enllà d’aquesta recta final de l’OK Lliga, l’equip cerdanyolenc afrontarà també la Final Eight de la Female League (a finals de maig, amb el primer partit contra el Manlleu) i la fase final de la Copa de la Reina, que tot i que no té ni data ni escenari oficialitzats, apunta al mes de juny i a la Corunya.