Amb setmanes de retard i un nou canvi de format a la competició, però la UE Barberà ja ha començat la lliga EBA 2020-21… i ho ha fet amb un triomf a Barcelona contra el CB Roser (75-85) el passat dia 8.

L’equip va dominar clarament els dos primers períodes, va saber gestionar l’intent de remuntada dels locals en el tercer parcial i va sentenciar en els darrers 10 minuts. Aquest cap de setmana l’equip gaudirà d’una setmana de descans, ja que havia de jugar contra el JAC Sants de Barcelona, partit que s’ha ajornat degut a les dificultats d’aquest conjunt per trobar pistes per fer entrenaments i jugar partits.

El pròxim partit de la UEB, doncs, no serà fins al pròxim dissabte 28, quan el conjunt de Xavi Muñoz visitarà la pista del Club Bàsquet Vic.