Els de Sergio Oruj continuen amb la seva bona dinàmica. Foto: FSR

25 de 27. L’FS Ripollet continua invicte i liderant en solitari el grup 1 de la Tercera Divisió de futbol sala. El conjunt vermell, que havia guanyat tots els seus partits fins a la vuitena jornada, va veure com aquesta dinàmica immaculada s’acabava el passat dissabte 17 a Barcelona, on els de Sergio Oruj van empatar contra el Gràcia FSC (5-5).

I, de fet, en aquest enfrontament contra els barcelonins es va poder acabar la imbatibilitat, ja que al minut 31 l’equip perdia per tres gols, de manera que els vermells van haver d’arriscar més del compte, però gràcies a un gol d’Albert Mateo i un doblet de Dani Portillo (que s’havia fet un autogol al primer temps), els ripolletencs van aconseguir mantenir-se com l’únic equip de la categoria que encara no ha patit cap derrota en aquest tram inicial de la competició.

El partit a casa contra l’Estel Vallseca servirà per tancar el mes, mentre que ja al desembre, i abans de començar les vacances, el conjunt vermell visitarà el camp del Jesús-Maria, rebrà l’FS Montsant i es desplaçarà al Maresme per jugar a la pista de l’FS Sant Joan de Vilassar.

En canvi, el tram inicial de temporada del sènior femení no està sent, ni de bon tros, tan lluïda. En la nova categoria (l’equip és a la Segona Divisió nacional), l’equip és onzè després d’haver guanyat només dos partits dels primers vuit. Cervera-Segarra, AECS l’Hospitalet o Feme Castellón són els pròxims reptes de les ripolletenques.