La lliga passa a ser l’únic repte del tram final del 2020. Foto: CCH

En condicions normals, el Cerdanyola HC ja hauria debutat a la Female League Cup (el partit d’anada de la fase preliminar a França contra el Noisy-Le-Grand estava previst per al passat dissabte 7), però a finals del mes passat la World Skate Europe va anunciar l’ajornament de totes les cites continentals, tant femenines com masculines. Per tant, la tornada, prevista per al cap de setmana del 21 i 22 d’aquest mes, tampoc es jugarà.

Així, si no hi ha cap decisió inversa, la suspensió temporal acabarà l’últim dia d’aquest any, el 31 de desembre, de manera que aquesta fase preliminar començarà a jugar-se el gener del 2021. La comunicació de l’ajornament, però, venia acompanyat d’un anunci de canvi de format de la competició (es perd un mes i mig hàbil per jugar partits) en el qual la WS Europe assegura que treballa i que discutirà amb els equips participants en les competicions que organitza.

ELS CINC SENTITS A LA LLIGA
Aquest ajornament, sumat a la cancel·lació de la Copa de la Reina que la Federació Espanyola (FEP) va anunciar mesos enrere fa que l’OK Lliga sigui l’única preocupació del conjunt de Carles Marín en les setmanes que falten d’aquest difícil 2020.

El conjunt verd (l’únic del club que segueix competint, ja que les competicions d’àmbit català i de la base segueixen aturades) ha aconseguit mantenir-se a la zona alta i abans que s’acabi aquest mes visitarà la complicada pista de l’HC Gijón i rebrà el Girona CH el dissabte 28 a Can Xarau.