La temporada de les verdes està sent notable. Foto: CHC

El sènior femení del Club Hoquei Cerdanyola encara ha de jugar dues jornades de la primera volta, però ja té assegurada la seva presència a la Copa de la Reina, que es jugarà a partir del pròxim 21 de febrer a Reus.

I és que malgrat perdre a Sant Hipòlit de Voltregà en el primer i únic partit que han jugat en aquest any (4-1) les de Carles Marín hauran d’afrontar dos partits en quatre dies: el Sarda rebrà el Bigues i Riells (un equip que s’està jugant el bitllet per ser a la Copa) el pròxim dimecres 30 a partir de les vuit del vespre, mentre que la primera volta s’acabarà el dissabte 2 de febrer amb un desplaçament a la pista del Girona, un equip que ja no té cap opció d’acabar aquest tram de la temporada entre els vuit millors.

Abans de marxar cap a la capital del Baix Camp, però, les cerdanyolenques hauran de jugar dos partits de la segona volta de l’OK Liga: el divendres 8 de febrer a la pista del CP Vilanova i el 16 del mes que ve a casa, contra el CP Manlleu.

EL MASCULÍ ENCETA LA 2A FASE
Per la seva banda, el sènior masculí del CHC va començar, el passat dia 12, la segona fase de la Lliga Nacional Catalana. Després d’accedir al grup 1, el que dona dret a lluitar per l’ascens a l’OK Liga Plata, els cerdanyolencs van empatar a la pista del CPH Olot (2-2).

El CHC es posarà al dia amb el segon partit d’aquest segon tram del curs contra el filial del Noia Freixenet (el 6 de febrer), però tres dies abans haurà rebut la visita de l’HC Piera, que de moment lidera la classificació.