Ara mateix, l’equip ocupa una posició per jugar la Copa de la Reina. Foto: CHC

El sènior femení del CH Cerdanyola jugarà l’últim partit d’aquest 2018 a Can Xarau contra el Reus Deportiu. L’equip de Carles Marín posarà el punt final a aquesta primera part de l’OK Lliga contra un dels equips de la zona baixa de la lliga (el potencial de l’equip femení del Baix Camp no és ni de bon tros comparable al del sènior masculí) en un matx que, per a les cerdanyolenques, serà important de cara a assegurar-se una de les places a la fase final de la Copa de la Reina (que es jugarà precisament a Reus entre el 21 i el 24 de febrer de l’any que ve).

El conjunt verd s’ha mostrat força sòlid en aquest primer tram de la competició, cedint pocs punts en les set jornades que ha disputat. L’equip té dos partits pendents que recuperarà durant un mes de gener que es presenta frenètic; el primer partit serà de nou a Can Xarau contra el CP Las Rozas el dia 12 (cosa que farà que s’ajorni l’enfrontament contra el Voltregà), visitarà la pista del Cuencas Mineras el dia 20 i poc més d’una setmana més tard rebran el Bigues i Riells. El gener, doncs, serà clau per determinar si les de Marín tanquen la primera volta entre les vuit millors, un fet que, hores d’ara, sembla assequible.

LA SEGONA FASE, AL GENER
Per la seva banda, el sènior masculí es prepara ja per a la segona fase de la temporada després d’haver estat el millor equip del grup B de la primera fase en la Lliga Nacional Catalana.