El campionat d’Europa es va disputar a Transsilvània. Foto: DS

El mes de juny ha estat un dels millors de la carrera de David Serra. L’atleta i fisioterapeuta cerdanyolenc va aconseguir dos grans resultats (que poden ampliar-se a tres si se suma la segona posició que va obtenir en el campionat d’Espanya que es va disputar el passat mes d’abril), un subcampionat del món a Pontevedra i un títol d’Europa en la prova disputada a Transsilvània (Romania).

Per aconseguir convertir-se en el millor del continent (en la modalitat de duatló sprint), Serra va completar el recorregut, de cinc quilòmetres a peu, 20 quilòmetres en bicicliteta i dos quilòmetres i mig més corrent en 57 minuts i 22 segons. D’aquesta manera, el passat 29 de juny va pujar al calaix més alt del podi en el seu grup d’edat (homes que tenen entre 50 i 54 anys), per davant de l’austríac Christian Siedlitzki (va ser vuit segons més ràpid que el seu principal competidor) i del britànic Ian Reid.

Un cop va tornar a casa, Serra va voler donar les gràcies a tots els seus companys d’entrenament, els atletes del Club Cerdanyola Atletisme i Triatló. “Amb vosaltres he tingut molt més fàcil la preparació per al Mundial i l’Europeu!”, va escriure al portal de la seva empresa.