Foto: CFC

El Cerdanyola Futbol Club jugarà per pujar directament a Segona Divisió RFEF. Amb el punt aconseguit en el partit contra el Peralada (0-0), els de Toni Carrillo s’asseguren acabar entre els tres millors del grup 5B de Tercera Divisió i tindran l’ocasió d’ascendir pel camí més curt possible.

Abans, però, els verds tancaran la primera fase de la temporada 2020-21 amb un viatge a Barcelona aquest diumenge per jugar contra el Sant Andreu i amb un partit a les Fontetes contra el filial del Girona el pròxim diumenge 28… en una jornada en la qual podrà tornar a haver-hi aficionats a les graderies del Municipal de les Fontetes.

En el segon tram, que es posarà en marxa després de Setmana Santa, s’arrossegaran els punts i els gols aconseguits fins a finals de març. Els de Carrillo jugaran, a casa i a domicili, contra els tres millors classificats del grup 5A (Europa, Vilafranca i Terrassa o San Cristóbal). Els dos primers classificats pujaran directament, i els altres quatre tindran l’opció de jugar el play-off.