L’alegria verda per la magnífica temporada que està fent l’equip. Foto: CFC

El Cerdanyola FC de Toni Carrillo no podria haver tingut una millor arrencada de curs; i és que després de les primeres vuit jornades (encara que els cerdanyolencs han jugat set partits, perquè els grups presenten un nombre imparell d’equips) els verds s’han plantat depenent d’ells mateixos per tancar el 2020 com a líders del grup 5A de Tercera.

La solidesa defensiva i l’encert de cara a porteria contrària (de moment els de Carrillo destaquen en els dos aspectes més determinants del joc) han estat clau perquè els verds, a aquestes altures de la temporada, ja hagin sumat cinc punts més que després dels primers partits del curs 2019-20.

Els últims partits d’aquest any marcat pel coronavirus seran aquest aquest diumenge a dos quarts de cinc al camp del Peralada i el diumenge de la setmana que ve a les Fontetes contra un dels rivals de la zona alta de la classificació, la UE Sant Andreu de Barcelona. Els quadribarrats compartien la primera posició fins fa poques jornades amb el Cerdanyola i el Peralada, però les ensopegades d’aquests dos equips van deixar els de Carrillo com a líders en solitari.

Després d’aquest partit a les Fontetes, tant els verds com la resta dels seus rivals començaran unes vacances merescudes que s’allargaran fins al segon cap de setmana de gener. Aleshores, el Cerdanyola tancarà la primera volta de la lliga amb un desplaçament al camp del Girona B.

TORNADA DEL FUTBOLCAT
Aquest segon cap de setmana del 2021 també és la data prevista per la Federació Catalana de Futbol (FCF) per reiniciar algunes de les seves competicions, que canviaran de format. El futbol i el futbol sala d’àmbit català, absolut i de base, està aturat des de principis del mes d’octubre.