L’equip verd segueix competint a gran nivell. Foto: Twitter (@gemmasole13)

Els números del Cerdanyola CH continuen millorant temporada rere temporada. L’equip de Carles Marín demostra que manté l’ambició intacta després de consagrar-se definitivament en la campanya 2018-19, i ha tancat la primera volta de la 2019-20 en la tercera posició, garantint-se, de nou, la seva presència en la pròxima Copa de la Reina.

Les verdes han arribat a l’equador de la competició amb 29 punts, gràcies a nou victòries i dos empats, i només han hagut de lamentar dues derrotes; només el Palau de Plegamans i el Manlleu milloren els resultats de l’Hoquei Sarda, mentre que el Voltregà, quart amb els mateixos punts que les de Marín, ha disputat una jornada més.

L’equip començarà la segona volta (i tancarà el primer mes de l’any) el pròxim dissabte 25 a Alcorcón, mentre que les primeres jornades de febrer faran que el Sarda rebi el Palau (en el millor partit de la quinzena jornada de la competició) i, després d’una setmana de descans, que visiti la pista del Bigues i Riells.

BON INICI DE SEGONA FASE
Per altra banda, el sènior masculí va començar la segona volta de la Lliga Nacional Catalana amb una victòria a la pista del Barça C (1-3) i és segon per darrere del Capellades. En aquest segon tram del curs s’arrosseguen bona part dels resultats obtinguts en els mesos anteriors.