Un dels rivals del Sarda serà el Voltregà. Foto: Kilian Càtedra

La temporada 2018-19 podria tenir un final magnífic per al sènior femení del Cerdanyola CH. El conjunt de Carles Marín, que ja va tenir un primer gran moment a finals de febrer jugant la final de la Copa de la Reina, podria classificar-se també per a la Copa d’Europa la temporada que ve. El Sarda ha de jugar tres jornades (com el CP Voltregà, el seu principal rival de cara a les posicions d’aquest top 5), mentre que altres equips de la zona alta de la taula tenen menys partits per disputar.

D’aquesta manera, abans que s’acabi el mes, es jugaran les jornades que falten d’aquesta edició de l’OK Lliga femenina, que arribarà a la seva fi el dissabte 25 en una tarda unificada.

Les de Marín, doncs, hauran de fer la feina i esperar altres resultats per intentar acabar entre les cinc millors. El conjunt verd afrontarà aquests tres partits en tot just 10 dies; aquest calendari frenètic començarà el pròxim dijous 16, a dos quarts de 10 de la nit, amb un duel crucial contra el Voltregà. La penúltima entrega de la lliga, només 48 hores més tard, farà que les cerdanyolenques visitin la pista del CHP Bigues i Riells, mentre que l’últim episodi de la temporada 2018-19 serà a Can Xarau, el dia 25, quan les de Marín rebran la visita del Citylift Girona CH.