La plantilla 2020-21 serà igual (o molt semblant) a la del curs passat. Foto: CCH

Si una cosa funciona, no la toquis. Aquesta màxima és la que sembla que s’ha aplicat el Cerdanyola CH per confeccionar la plantilla del sènior femení que, la temporada que ve, a banda de les competicions estatals tornarà a jugar a Europa. De fet, abans que es posi en marxa el curs 2020-21, el Sarda haurà de jugar la fase final de la Copa de la Reina, prevista per al mes de setembre al pavelló de Riazor (la Corunya).

I és que a principis d’aquest mes, tot just quan va acabar la primera setmana, l’entitat ja havia confirmat les renovacions de Gemma Solé, Joana Xicota, Noelïe Paredes, Dai Silva, Marina Surós, Laia Pera (que seguirà sent la capitana del Sarda), Maria Figuerola i Júlia Canal (a les quals cal afegir els reforços puntuals que arriben des del filial, en funció de les necessitats de cada partit), de manera que Carles Marín tindrà els mateixos efectius (si no hi ha cap alta) que aquesta passada.

MATEU, NOU COORDINADOR
Per altra banda, a mitjans del mes passat el club va confirmar la designació de David Mateu com a coordinador de tots els equips femenins de la base del club. Mateu també és l’assistent de Marín en el primer equip, de manera que és una figura clau per gestionar les futures jugadores que poden arribar al sènior.

FITXATGES PER AL MASCULÍ
Paral·lelament, també s’està fent feina de despatxos per al primer equip masculí de Nacional Catalana. David Martínez (ex del Taradell) i Ot Planes (que arriba procedent del Lleida Llista Blava) són dos dels reforços per al Sarda 2020-21.