Puig, del Ripollet, va guanyar el concurs d’esmaixades. Foto: M. A. Chazo / FCBQ

Javier Antón, Roger Vilanova, Jordi Puig, Carla Pérez i l’entrenadora Pili Bilbao van ser els representants del Vallès Occidental en la quarta edició de l’AllStar de Copa Catalunya, que es va celebrar durant el darrer cap de setmana del mes passat al pavelló del CB Granollers. Els jugadors i la tècnica van representar els tres equips de la comarca que juguen en aquesta categoria: el CB Cerdanyola, el CBF Cerdanyola i el CB Ripollet.

Individualment, l’actuació més brillant va ser la de Puig, del CBR, que es va proclamar guanyador del concurs d’esmaixades amb un total de 138 punts. El jurat, format per Joan Creus, Òscar Cervantes, Julián Felipo, Ferran Aril i el campió del concurs del 2019, Guillem Sánchez, van valorar la creativitat i la precisió en l’execució del ‘99’ del Ripollet. Puig va imposar-se en la gran final a Carles Homs, del CB Granollers (138 a 135).

Pel que fa als partits, Antón i Vilanova també van poder celebrar la victòria en el seu partit contra la selecció de jugadors del grup 1. El combinat del grup 2 va obtenir un triomf força contundent (80-97) en el qual Antón va aportar vuit punts en 10 minuts i Vilanova va quedar-se sense anotar després de fallar els cinc llançaments que va provar en els 16 minuts que va estar sobre el parquet granollerí.

L’equip de Pérez i Bilbao, en canvi, va perdre en un AllStar femení ajustadíssim contra el seleccionat de jugadores de la conferència nord (69-66). La jugadora del CBFC va ser la màxima anotadora del seu equip, amb un total d’11 punts.