El conjunt verd manté les bones sensacions del curs passat. Foto: CHC

Tres victòries i un empat en els primers cinc partits de la lliga. El sènior femení del Cerdanyola CH manté les bones sensacions de la temporada passada i, després de cinc jornades, les de Carles Marín segueixen més a prop de les posicions d’honor que no pas de la zona de perill.

De fet, el conjunt verd només ha deixat de puntuar en la seva visita a la pista de l’HC Palau de Plegamans (4-1 en la segona jornada de la competició), mentre que el rècord a Can Xarau és gairebé perfecte, amb l’excepció de l’empat contra el Vilanova (3-3).

Així, les cerdanyolenques voldran mantenir la bona dinàmica durant el mes de novembre. El Sarda començarà el tercer mes de l’OK Lliga el dissabte 2 a la pista del Manlleu, rebrà la visita del Voltregà set dies més tard i es desplaçarà a la pista del Vila-sana.

IRREGULAR SÈNIOR MASCULÍ
Els seus companys del primer equip masculí, en canvi, estan protagonitzant una arrencada de curs un punt més irregular. El conjunt verd ha guanyat tres partits, n’ha empatat dos i ha patit tres derrotes en les primeres jornades del grup B de la Nacional Catalana.

La visita al Sentmenat (el dia 31 d’aquest mes), el matx contra l’Olot o el viatge a Maçanet seran els pròxims reptes de l’equip.