La primera etapa de Gutiérrez al club va ser l’any 2009. Foto: CCH

El passat dijous 9 es confirmava la notícia: la plantilla del sènior femení de l’Hoquei Sarda guanya qualitat i veterania amb el fitxatge (o millor dit, el retorn) de la internacional argentina Adriana Gutiérrez. “Tinc molt bons records del club i el considero casa meva”, va dir la jugadora, que ja havia vestit del verd del Sarda en els cursos 2009-10 i 2014-15.

L’experimentada jugadora de l’albiceleste arriba procedent de l’Sporting de Portugal, amb qui el curs passat va ser subcampiona de lliga, quedant-se a tres punts del seu etern rival, el Benfica. “Volia tornar a Espanya i no m’ho vaig pensar quan el Cerdanyola es va posar en contacte amb mi”, va dir durant la seva presentació.

“És un luxe i un privilegi tornar a tenir-la aquí. No vam dubtar davant la possibilitat que s’incorporés a l’equip”, va apuntar el president del Cerdanyola CH, Mario Núñez.

El palmarès de Gutiérrez és dels que fan goig, tant amb la selecció com amb els clubs amb els quals ha jugat; quatre títols mundials, Campionats Sudamericans, Panamericans, la Copa Amèrica i el Prepanamericà, lligues espanyoles (amb el Sarda i el Voltregà), Copes d’Europa (amb el conjunt de Sant Hipòlit) i dues Copes de la Reina (una amb el Sarda i una altra amb el Voltregà).

EL CALENDARI, EL MES QUE VE
Ara sí, amb la plantilla tancada, el club espera la publicació del calendari del curs 2020-21. Abans, el dia 18 d’aquest mes, la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) celebrarà l’Assemblea General Ordinària, que ha de servir per tancar el curs actual.