Des del passat 9 de maig, els bars i restaurants de Barberà del Vallès tenen l’oportunitat de mostrar la qualitat dels seus productes gastronòmics amb la Ruta de la Tapa, emmarcada dins de la iniciativa Tastem Barberà. Fins al dia 26 de maig, els establiments exposaran tota mena de delícies seleccionades per a l’ocasió. A més, els participants rebran una butlleta que aniran omplint a mesura que vagin consumint tapes. Si omplen els 13 espais, s’entrarà en un sorteig d’un viatge per a dues persones.

El projecte està organitzat per la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, amb la col·laboració del Mercat Municipal Onze de Setembre i les associacions de comerciants de la ciutat. D’aquesta forma, els organitzadors busquen dinamitzar el comerç local i promocionar el sector de la restauració.

UNA MOSTRA COM A ENTRANT
A banda de la Ruta de la Tapa, enguany va tornar la Mostra Gastronòmica. A diferència d’altres anys, la proposta va fer-se el cap de setmana del 4 i 5 de maig, abans de l’exhibició de tapes de la ciutat. La cinquena edició de la Mostra Gastronòmica es va celebrar a la plaça de la Vila.