L’alcalde, Carles Escolà, durant la seva visita al mercat. Foto: Ajuntament

El Mercat Municipal de les Fontetes de Cerdanyola va obrir a principis de mes un nou accés ubicat a la zona del Pla de les Alzines. Gràcies a aquesta reforma, l’equipament ha guanyat lluminositat i més interacció amb l’exterior.

Tot i que la nova entrada ja està oberta a la ciutadania, encara s’estan fent obres de millora com la construcció d’un porxo. També està previst amagar les màquines de la teulada amb una estructura.

Durant la visita institucional que va fer al mercat l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, a finals del mes passat, va poder veure en primera persona el gran canvi d’imatge que ha experimentat l’equipament.

Algunes de les millores més evidents són la substitució de la paret d’obra per una de vidre a la façana que dona al Pla de les Alzines o la construcció de rampes per facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda. A més, s’han construït nous lavabos i s’ha modernitzat la zona del peix amb la intenció de solucionar les filtracions d’aigua i millorar l’estanquitat de les parades.

SEGONA FASE DEL PROJECTE
El projecte de reforma del mercat es troba en la segona fase de remodelació des del mes d’agost. L’objectiu és ressaltar les característiques arquitectòniques dels edificis que la conformen com ara les voltes de la teulada.

L’import de la remodelació de l’equipament supera el milió d’euros i està previst que les actuacions finalitzin aproximadament entre els mesos de febrer i març de l’any vinent.