Sirocco va optar per una decoració tradicional de Nadal. Foto: Ajuntament

Amb un aparador inspirat en una casa nadalenca, amb llar de foc i arbre inclòs, el bar Sirocco de Ripollet va triomfar en els premis de la ciutat i la Cambra de Comerç Sabadell. L’estil tradicional i cuidat del local especialitzat en còctels va servir per endur-se el primer premi del cinquè Concurs d’Aparadors, convocat per l’Ajuntament de Ripollet. Pel que fa al guardó sabadellenc, es tracta del prestigiós concurs L’aparador, que enguany celebrava la seva 50a edició.

El reconeixement ripolletenc també va ser per Flors Montcada, que va rebre el segon premi i l’Estanc 6 de la rambla de Sant Esteve el tercer. Els premis respectius van ser de 400, 300 i 200 euros, a través de la nova Targeta Més! dedicada als establiments comercials, per a comprar als negocis de Ripollet adherits a la Plataforma de fidelització. De fet, els premiats van tenir una rebuda institucional el 10 de gener amb la presència de l’alcalde, José María Osuna.

A banda dels premiats, el jurat va decidir fer una menció especial a Perfumeria Mary, que va decorar el seu aparador amb fotografies dels seus 40 anys d’història al barri de Can Mas.

En total van participar onze establiments comercials, de restauració i serveis de la vila.