La Cambra de Comerç de Sabadell organitza la iniciativa. Foto: Ajuntament

Els ajuntaments de Ripollet, Cerdanyola i Barberà participen un any més en el Concurs d’Aparadors de Nadal. La iniciativa, impulsada per la Cambra de Comerç de Sabadell, també comptarà amb la col·laboració d’altres consistoris del Vallès Occidental com Montcada i Reixac, Sabadell, Santa Perpètua, Badia del Vallès o Sant Quirze del Vallès.

Els establiments que formin part d’aquest concurs, que té com a temàtica les festivitats nadalenques, hauran de tenir els aparadors visibles i il·luminats entre el 10 i el 21 de desembre en horari comercial.

Com a novetat, enguany la Cambra de Comerç de Sabadell organitza el premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials. En aquest cas, els participants hauran d’especificar en la seva inscripció que volen optar a aquest premi i enviar abans del 10 de gener una memòria explicativa de la seva campanya, que haurà d’estar activa de l’1 de desembre al 5 de gener.

ELS GUARDONS
La Cambra de Comerç atorgarà tres premis als millors aparadors de la demarcació i un altre a la millor acció en xarxes socials. El primer guardó estarà valorat en 500 euros, el segon en 200 euros i el tercer premi consistirà en la realització d’un estudi de mercat per a comerços i serveis. A més, el millor aparador de Cerdanyola rebrà un diploma acreditatiu.

Finalment, el reconeixement a la millor campanya en xarxes socials consistirà en una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o a un altre curs equivalent.