Un dels concerts que va acollir l’any passat el Festival de Blues. Foto: Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

L’edició 29,5 del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, que se celebrarà del 2 a l’11 d’octubre, ha engegat el compte enrere anunciant un protocol de seguretat molt exigent adaptat a la situació actual que ha de fer que el certament sigui un esdeveniment segur.

Si fins ara el Parc del Turonet havia estat l’escenari dels concerts principals, en aquesta edició els espais es multipliquen per quatre reduint-ne l’aforament. L’organització ha optat per buscar espais a l’aire lliure, però en recintes delimitats que permetin, per un costat, la celebració del festival a l’exterior però, per l’altre, que sigui necessària una entrada gratuïta per a accedir-hi i poder gaudir dels diferents concerts.

Així doncs, s’han triat quatre espais emblemàtics de la ciutat, alguns dels quals en desús. Els jardins de Ca n’Ortadó, l’amfiteatre de Can Serraperera, els jardins de Can Cordelles i la pista d’hoquei de la Biblioteca Central tornaran a obrir les seves portes per acollir aquesta edició especial del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, recuperant espais de la ciutat per a la cultura.

Cada recinte serà gestionat per un establiment de restauració de la ciutat i comptarà amb taules de 2, 3, 4 o 6 persones per a grups de convivència habitual i també amb localitats convenientment separades entre elles.

Pròximament el web del festival publicarà la programació, que oferirà una trentena de concerts amb bandes de “qualitat molt garantida”, segons asseguren des de l’organització.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram