Marcel Gorgori tornarà a fer de mestre de cerimònies de la gala. Foto: Fundació Finestrelles

‘L’Òpera és medicina’ és l’espectacle que la Fundació Finestrelles ha preparat per celebrar, un any més, la gala benèfica de l’entitat. Dilluns 26 d’octubre, l’Auditori AXA s’engalanarà per acollir aquest espectacle creat, dirigit i presentat pel periodista Marcel Gorgori.

L’acte, que arrencarà a les vuit del vespre, permetrà conèixer el món de l’òpera d’una manera distesa i divulgativa però mantenint el rigor i la qualitat de la música i l’espectacle.

Aquest any, per tal de mantenir les mesures de seguretat imposades per la Covid, també es podrà seguir per streaming, per tots aquells que també vulguin col·laborar a recaptar fons perquè la Fundació pugui seguir oferint les diverses activitats terapèutiques per millorar la qualitat de vida de les persones que atén al centre.

Les entrades per a l’espectacle, sigui presencial o per streaming, ja es poden reservar en aquest enllaç o trucant al telèfon 93 371 34 41. Per aquells que no hi puguin assistir, també es poden fer col·laboracions a través de l’opció fila zero.