La represa de l’activitat es fa amb unes mesures de protecció molt estrictes. Foto: Ajuntament de Sant Just

El complex El Mil·lenari tornarà a acollir les activitats que organitza per a la gent gran de Sant Just Desvern. Seguint totes les mesures de precaució i seguretat per evitar contagis, l’espai tornarà a oferir els diversos cursos de formació i benestar dirigits als veïns i veïnes majors de 60 anys a partir de l’1 d’octubre.

L’activitat es reprendrà després de més de mig any aturada amb els tallers de taitxí, mou-te, estiraments, les classes de balls en línia i el taller de memòria i internet. Una de les decisions que s’ha pres per reduir el risc de contagi ha estat desdoblar els grups, per tal que siguin més petits i es pugui mantenir la distància de seguretat dins les aules.

La setmana que ve també tornarà l’activitat al Centre Social El Mil·lenari, que reobrirà portes dilluns 5 d’octubre. Però les circumstàncies obliguen a fer-ho amb un aforament molt reduït on, com a màxim, hi podrà haver sis persones. L’espai estarà obert tres hores al matí, de 10 a 13, i aquells que hi vulguin anar hauran de portar una declaració responsable sobre la Covid-19.

L’objectiu d’aquestes mesures és poder recuperar l’activitat per a la gent gran que s’ofereix des del consistori, que considera que és necessari per al benestar d’aquest col·lectiu. Però a la vegada, amb aquestes mesures tan exigents, es vol evitar que hi hagi risc per a un dels col·lectius més vulnerables i que més ha patit les conseqüències d’aquesta pandèmia.