El coronavirus no impedirà que la Flama del Canigó arribi a la ciutat un any més per la revetlla. Foto: Aj. de Sant Just

Tot i que el desconfinament fa que, de mica en mica, la majoria de la ciutadania recuperi la normalitat, la crisi social i sanitària provocada pel coronavirus també ha trastocat les tradicions. I la celebració de la revetlla de Sant Joan no se n’escapa.

Per tal d’evitar aglomeracions i concentracions de gent que podrien incomplir les mesures de distanciament social i d’higiene, l’Ajuntament de Sant Just Desvern no ha organitzat cap foguera popular ni cap revetlla per celebrar una de les nits més màgiques de l’any.

Però tot i les restriccions, la Flama del Canigó sí que arribarà al poble un any més. El principal canvi que s’ha fet és que, enguany, en comptes d’una foguera la flama, que arriba directament des del cim del Canigó i que s’escampa per tots els municipis de Catalunya, encendrà un petit gresol. Això serà a les set del vespre a la plaça Antoni Malaret i Amigó. Allà també es llegirà el manifest d’enguany.