Alguna de les parades de fruita i verdura del mercat ambulant de Mas Lluí. Foto: Twitter (@ElNouMasLlui)

El Comitè d’Emergències de Sant Just ha anunciat que tornen a obrir els mercats ambulants de la ciutat. De fet, dimecres ja es va instal·lar el de la plaça Camoapa, on només hi havia les parades que venen aliments de primera necessitat com fruita i verdura fresca. Dissabte serà el torn del de Mas Lluí, que seguint aquesta norma, només tindrà una parada, la de Fruites i Verdures Montsant.

Amb aquesta decisió, l’Ajuntament escolta la demanda que va fer a principis de mes Unió de Pagesos. El sindicat agrícola va denunciar que el consistori prohibís fer el mercat ambulant, complicant-los la possibilitat de vendre els seus productes directament als consumidors. Els pagesos criticaven que des del govern municipal s’hagués pres aquesta decisió, en contra del que s’havia anunciat des del Departament d’Agricultura.

CANVIS AL PRESSUPOST
Per altra banda, avui se celebra el Ple municipal del mes d’abril, que es farà telemàticament per tal de mantenir el confinament decretat per l’estat d’alarma. Al Ple, els partits debatran la modificació extraordinària de crèdits del Pressupost Municipal per aquest 2020, amb l’objectiu d’incloure i fer front a les despeses vinculades al coronavirus.