La rehabilitació farà que la sala sigui més versàtil a l’hora d’acollir diferents espectacles. Foto: Ajuntament de Sant Just Desvern

El Ple de Sant Just Desvern ha aprovat el projecte per reformar la sala municipal de l’Ateneu. Es tracta d’una rehabilitació que ha de permetre modificar la posició de les butaques a la platea. D’aquesta manera, l’espai podrà acollir espectacles i activitats més variades i serà més versàtil a l’hora de fer-hi actes. Així i tot, la reforma mantindrà la disposició actual de l’escenari, la platea i les llotges.

Les obres també permetran millorar l’accés a la sala, fer una nova zona de magatzem i construir un nou soterrani. També es milloraran els vestidors i es farà un altell per encabir-hi la cabina de control i els passos per als tècnics d’il·luminació. Unes obres que van rebre el suport del govern, PSC i Movem, a més dels vots a favor de Junts i el regidor no adscrit. En canvi, Esquerra, la CUP i la regidora no adscrita es van abstenir.

NOVA INCORPORACIÓ
El Ple, que es va celebrar dijous 30, també va servir perquè el regidor de Junts Pere Bosch prengués possessió del càrrec. Bosch enceta la segona etapa com a regidor al Ple de Sant Just després d’entrar-hi com a relleu de la regidora Pepa Gutiérrez. Ella va renunciar al càrrec després del trencament de la coalició entre Alcaldia Republicana i Junts.

Junts per Sant Just i Alcaldia Republicana trenquen el grup municipal