Sant Just és el cinquè municipi de Catalunya amb més lectors del llibre electrònic Kindle. Foto: Mar Vila / ACN

Sant Just Desvern és un dels cinc municipis de Catalunya que més llegeix a través del llibre electrònic de Kindle. Així ho asseguren les dades que ha publicat la mateixa empresa, que situen el municipi del Baix Llobregat com el cinquè amb més lectors a través del seu llibre electrònic. A més de ser el primer de la comarca, Sant Just se situa per darrere de Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Vilanova i la Geltrú i Sitges.

Per als usuaris d’aquest sistema de lectura, els llibres més llegits són Reina roja i Loba negra, de Juan Gómez-Jurado i La cara norte del corazón, de Dolores Redondo. A la llista també hi apareixen els escriptors catalans Javier Cercas, amb el llibre guardonat al premi Planeta Terra alta, o Xavier Bosch, que entra a la llista dels deu autors més llegits amb el seu últim títol, Paraules que tu entendràs.

Qui també apareix a aquesta llista és Rafel Nadal, Premi Ramon Llull 2019, que hi surt gràcies a la seva novel·la El fill de l’italià. Al gironí l’acompanya el també periodista i escriptor Arturo Pérez-Reverte, que hi apareix gràcies a Sidi, o l’escriptora Carmen Mola, que col·loca a la llista La novia gitana.