Per practicar esport caldrà seguir una sèrie de mesures de seguretat. Foto: Aj. de Sant Joan

Els poliesportius municipals de Sant Joan Despí tornaran a obrir portes aquest dilluns, 22 de juny. Tornaran a l’activitat amb el seu horari habitual i amb tots els serveis en marxa, però amb mesures i protocols d’higiene i desinfecció especials per garantir la seguretat de tots els usuaris i usuàries.

Algunes d’aquestes són el fet que hi haurà aforament limitat, que caldrà demanar cita 24 hores abans si es vol anar a una classe dirigida, que caldrà portar tovallola per cobrir les màrfegues i les màquines o que s’haurà de portar mascareta. A més, també caldrà mantenir una distància de dos metres amb la resta de persones.

A més, també es recomana a tots els usuaris i usuàries que es canviïn i que es dutxin a casa, tot i que els vestidors estaran oberts.

Així doncs, a partir de dilluns tornaran a funcionar les piscines, la sala de fitness, les activitats físiques dirigides, el servei de salut i el servei d’entrenador personal. Pel que fa a les pistes de pàdel, aquests ja estaven en servei des del maig. Una situació similar a la del Tennis Despí, que ja tenia les pistes obertes i que ara obrirà les sales de màquines i recuperarà les classes dirigides.