La formació vol ajudar a fer front a la crisi provocada pel coronavirus. Foto: Marina López / ACN

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat en marxa tallers virtuals d’orientació laboral per mantenir l’activitat formativa en aquest àmbit. L’objectiu del consistori és donar suport en els processos de recerca de feina que facin els santjoanencs i les santjoanenques. Aquests tallers volen donar eines per millorar les perspectives professionals dels ciutadans.

Formadors especialitzats faran aquests tallers els dilluns al matí a través de la xarxa, en classes virtuals en temps real. Davant de la incertesa social i econòmica que està provocant la crisi del coronavirus, la idea d’aquests tallers és ajudar en la mesura del possible als ciutadans a no defallir en la recerca de feina. Per això, els tallers estan orientats a persones amb tota mena de situacions laborals, des de gent a l’atur, a persones que han patit un ERTO o gent que té feina.

Aquests cursos, impulsats per Promodespí, se sumen a la seva oferta de tallers i formacions per a comerços, empreses i emprenedors. Aquests cursos virtuals s’organitzen des de principis de mes per mantenir l’activitat formativa d’aquests col·lectius i per donar-los les millors eines per fer front a la nova realitat que estem vivint.