Lloc per on van entrar els lladres al restaurant El Parador de Sant Just. Foto: Yerena Garcia

Els propietaris del Parador de Sant Just han denunciat que, dimarts a la matinada, van entrar a robar al restaurant. Els fets haurien passat a quarts de quatre de la matinada, quan un o més delinqüents haurien aprofitat les ordres de confinament per rebentar un vidre del local i entrar-hi per emportar-se el que trobessin dins. Segons han denunciat els propietaris del restaurant, no és el primer cop que els hi entren a robar seguint un mètode similar.

Tot i que tenen un sistema d’alarmes i un de càmeres de seguretat per evitar fets com aquest, els propietaris han explicat a les xarxes socials que els assaltants saben com desactivar-lo o com fer que no es disparin, perquè el servei de seguretat no va rebre cap avís. De fet, l’altra vegada que els van entrar a robar tampoc van saltar les alarmes, segons expliquen.

Els fets ja han estat denunciats a les forces de seguretat, que s’encarregaran de la investigació per tal d’esbrinar l’autor o autors dels fets. Els Mossos d’Esquadra, que han assumit el cas, ja es van desplaçar al lloc dels fets per intentar de trobar pistes. A més dels agents d’investigació, també hi va anar una unitat de la policia científica, encarregada de buscar rastres i petjades que puguin identificar els delinqüents.