L’Ajuntament d’Esplugues ha hagut de retirar l’edició de febrer del butlletí municipal per electoralista. Foto: Línia Tres

La Junta Electoral de Zona obliga a l’Ajuntament d’Esplugues a retirar el butlletí municipal perquè el considera electoralista. Esquerra Republicana va portar el cas a l’autoritat electoral, que li ha donat la raó i considera que el govern de Pilar Díaz va aprofitar la revista de l’Ajuntament i les xarxes socials per fer propaganda electoral a favor del PSC.

És per això que la Junta Electoral de Zona va obligar a retirar de la web el butlletí ‘El Pont d’Esplugues’, que tot i ser l’edició de febrer ja s’havia penjat a les xarxes i se n’havia fet difusió dies abans d’acabar el gener. També va fer esborrar les piulades que s’havien fet des de diferents comptes públics anunciant el contingut, que la Junta Electoral considera propaganda electoral.

El portaveu d’Esquerra d’Esplugues, Oriol Torras, explica que el partit fa “molt temps” que denuncia l’ús que fa el govern de Pilar Díaz dels mitjans públics institucionals per fer “propaganda partidista”. Per això, assegura que “el PSC d’Esplugues fa trampes” i adverteix que els republicans continuaran atents per si l’Ajuntament “reincideix”, per tornar-ho a denunciar a la Junta Electoral.