Un dels carrers tallats a la Miranda per fer reparacions. Foto: Twitter (@barrilamiranda)

Diversos barris de Sant Just van patir un nou episodi de talls de llum diumenge 7 de juny. Molts veïns i veïnes es van queixar a través de les xarxes socials, fent constar que no és el primer cop que passa i que s’està convertint en una situació habitual cada vegada que hi ha tempestes, com ha passat diverses vegades aquesta primavera.

Per això també van reclamar solucions a l’Ajuntament i a les companyies elèctriques perquè solucionin aquest problema i no es torni a repetir la situació.

SUMA DE PROBLEMES
Els talls van començar a les dotze del migdia de diumenge i van durar, en alguns punts del municipi, gairebé fins dilluns al matí. En alguns casos, la llum va patir interrupcions constants fins que la companyia no va poder restablir totalment el servei. Un dels barris del poble més afectats va ser el barri de la Miranda, juntament amb el Centre.

Segons fonts municipals recollides per Ràdio Desvern, els talls en el subministrament d’electricitat els van provocar dos incendis als transformadors ubicats al carrer Tudona i a Can Biosca.

A això cal afegir-hi el fet que, al barri de la Miranda, també hi va haver un escapament d’aigua que va obligar a tallar diversos carrers per reparar-lo.