Nestlé ha donat 14.000 mascaretes a l’hospital Sant Joan de Déu. Foto: ACN

Nestlé ha donat 150.000 mascaretes de protecció a institucions i entitats perquè puguin fer front al coronavirus amb més garanties. La multinacional suïssa, que té la seu de l’Estat a Esplugues, ha repartit aquest material de protecció entre diferents entitats i administracions perquè les puguin fer arribar a qui més les necessiti.

La firma ha explicat que 14.000 d’aquestes mascaretes han estat donades a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues. També n’ha donat a Càritas i a l’Ajuntament d’Esplugues, on té les oficines centrals, i al de Sant Feliu de Llobregat, capital de comarca.

La companyia ha explicat que també farà arribar material de protecció a centres de salut, residències de gent gran i col·lectius amb necessitats especials de Reus, Viladrau i Castellbisbal, municipis on l’empresa té factories del grup.

A més del material de protecció, Nestlé també ha donat més d’un milió i mig d’aliments a entitats socials, que ho han fet arribar a hospitals de campanya, centres sanitaris o als transportistes que, entre d’altres, fan arribar els seus productes a comerços i supermercats.