Els fets van passar al carrer del Carme. Foto: Google Maps

Una dona de 92 anys va morir atropellada per un patinet elèctric aquest agost, segons va avançar el diari El País el passat 28 de novembre. El rotatiu explica que dos joves conduïen un d’aquests vehicles per la rambla del Carme quan van topar amb la dona, que de l’impacte va caure a terra i es va donar un fort cop al cap. Els serveis d’emergència la van traslladar a l’hospital, on va ser ingressada en estat greu i va acabar morint.

El mateix mitjà diu que és la primera víctima mortal provocada per un atropellament d’un patinet elèctric i afegeix que els dos joves s’enfronten a un procés penal.

En una entrevista a Antena 3, el jove de 19 anys que conduïa el patinet ha assegurat que no estava fent servir cap mòbil, com havien dit diferents mitjans. Ell i el seu acompanyant, menor d’edat, estaven consultant la ruta que havien de seguir al telèfon, però assegura que ell no va agafar en cap moment el mòbil. A l’entrevista, el conductor afegeix que anava a poc a poc perquè era conscient que estava en una rambla.